Отпечатване на снимки в 5 лесни стъпки

 

Поръчай принтиране на снимки

 

Фото онлайн поръчки от Start Photo

Start Photo предлага услуга по поръчка на снимки онлайн, тяхното отпечатване и доставка за територията на цялата страна.

Да имате отпечатани любимите снимки вече не представлява тежък и времеотнемащ процес. С помощта на дигиталните технологии и интернет получавате възможността да направите лесно своятa поръчка на снимки онлайн, както и да изненадате приятно близък човек с подарък със снимка за неговия специален повод.

  • Без да търсите пролуки в графика си:
  • без значение къде се намирате (вкъщи, на работа или по пътя);
  • без да губите време, за да се придвижите до фото студиото;
  • От вас се изисква просто:
  • да отделите 5 минути за поръчка на снимки директно през интернет в 5 лесни стъпки;
  • да получите снимките до посочен от вас адрес – у дома или в офиса, като заплатите снимките при доставка.

Високо качество на снимките

Start Photo работи с професионална фототехника и висококачествени консумативи на марката FUJIFILM, утвърдила се като водещ производител на консумативи за фото снимки. Хартията, която използваме, е Fujicolor Crystal Archive.

За перфектното качество на снимките препоръчваме да ни предоставите файлове с висока резолюция. Тук ще ви ориентираме в параметрите на изображенията, за да сте сигурни в добрия финален резултат:

Принтиране на снимки – цени

Цените на фото снимките се определят според посочения в поръчката от вас желан размер на снимка:

Размер на снимка

Цена за брой

9х13 см.

0.16 лв.

10х15 см.

0.16 лв.

13х18 см.

0.35 лв.

15х21 см.

0.65 лв.

20х30 см

3.00 лв.

 

Допълнителна корекция на снимки

Start Photo предлага и услуга по коригиране на снимките. Можем да оправим контраст, цветове, осветеност на снимката, ако преценим, че след корекцията качеството на снимката ще се подобри. Ако няма промяна в качеството, ще я отпечатаме във оригиналния й вариант. Също така коригираме и ефекта „червени очи“. При корекция на снимка нейната цена се оскъпява с 0.02 лв на всеки брой снимка от файл.

 

 

 

 

Бърза доставка до точен адрес

Start Photo отпечатва и доставя снимките чрез услугите на куриер до точно посочен от вас адрес. Услугата се предлага за територията на цялата страна и цената на доставка се поема от клиента. Ако направите поръчка за печат на снимки над 35 лева, доставката ще бъде безплатна.

Start Photo работи с куриерска фирма „Рапидо“, като срокът за изпълнение и доставка на снимките до вашия адрес е до 5 работни дни в зависимост от населеното място, което сте посочили.

Запечатайте спомените с любими хора през обектива, като не забравите да проявите снимката и отпечатате кадъра за любимия хартиен фотоалбум!

При онлайн поръчка на снимки не забравяйте да:

Поръчай принтиране на снимки

Свържете се с нас

Фирми