Как да поръчам

5 ЛЕСНИ СТЪПКИ ЗА ПОРЪЧКА


Екипът на start-snimki.bg е разработил 5 стъпки, които да следвате за да можете да поръчате снимките си бързо и лесно.

 

1. Регистрирайте се.


За да поръчате копиране на снимки или други продукти от нашия сайт, трябва да имате регистрация. Бутонът за регистрация в сайта се намира в горния десен ъгъл и е в тъмно червено.

 

 

 

2. Изберете си продукти.


Нашите продукти са разделени в няколко групи – снимки, албуми в различен размер, детски и бебешки албуми, сватбени албуми, рамки, рамки колажи и луксозни рамки, пъзели и магнити, чаши със снимки, метални ключодържатели и пластмасови ключодържатели със снимка.

 

 

3. Изберете снимките.


В тази лесна стъпка вие избирате формата на снимките, вида хартия, посочвате нуждата от корекции, рамки и т.н. Това е стъпката, в която избирате и качвате снимките от компютъра си.

 

 

Важно! Когато вече сте качили снимките, имате възможност да поръчате различна бройка от всяка, както и различен размер. Когато сложите мишката върху конкретната снимка, ще ви се появи опция да си изберете по колко броя искате да поръчате и в какъв размер да бъдат те. 

 

 

4. Изберете начин на плащане и доставка.

 

Плащане:

 

Следва да уточните също желаете ли фактура или не.

 

Доставка:

 

5. Потвърдете.

Стигнахте до най-лесната стъпка – потвърждението. Когато потвърдите поръчката, ще получите уникален номер на поръчката, чрез който можете да следите изпълнението и.

 

3 съвета за отлични снимки


1. За високо качество на снимките

Използвайте файлове е цветен модел RGB и във формат JPG или JPEG и резолюция на копиране 300 dpi.

 

2. Програми за конвертиране

Ако е нужно да конвертирате снимките си в .JPG или в .JPEG формати можете да използвате следните платени софтуери за конвертиране:

И тези безплатни програми:

3. Програма за отдалечен достъп (ако имате нужда ние да ви помогнем).

Remote.exe

Фирми