Общи условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА START-SNIMKI.BG


МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ДОЛУ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ УСЛУГИТЕ НА START-SNIMKI.BG И АКО СТЕ СЪГЛАСЕН С ТЯХ, ОТБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕКБОКСА ′Съгласен съм с условията на start-snimki.bg′.

 

Настоящите УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между "БОНЧУК И СИН" EООД (наричан по-долу START-SNIMKI.BG) от една страна и потребителите на Интернет сайта на START-SNIMKI.BG, включително и тези които изискват регистрация на потребителско име (ID) и парола за вход.

 

Отбележете желаните от Вас размер и вид хартия за отпечатване на снимките. Индивидуална промяна на размера и броя копия на всяка снимка правете, след като сте качили всички файлове на нашия сървър.

 

Важно! Поръчката Ви НЯМА да бъде изпълнена, ако не е потвърдена с имейл (препоръчително), телефонно обаждане или SMS в рамките на 24 часа, в противен случай поръчката Ви ще бъде анулирана. Задължително запишете номера на Вашата поръчка, за да можете да я потвърдите или ако желаете да получите допълнителни разяснения или информация за нея.

 

Ако за срок от два дни направите няколко поръчки, програмата автоматично ще ги обедини и ще заплатите само една такса за куриерска услуга. Сайта използва само висококачествени фотоматериали, гарантиращи дълготрайност и отлично качество на снимките при добри файлове.

 

Изисквания за файловете

При поръчка на снимки качвайте само файлове с добро качество. В имената на файловете (ако са променяни оригиналните имена) не трябва да има символи, които се използват в програмирането (&,*,+,>,% и т.н.).Тези файлове в повечето случаи не се качват на сървъра ,въпреки че ги виждате в предварителния преглед и са отразени в първоначалната информация за съдържанието на поръчката. Поръчки се изработват от РЕАЛНО качени файлове!

 

Изисквания към размера на файловете за снимки:

- с формат 9х13 , 10х15 и 13х18 не трябва да е по-малък от 1200х1800 px ,

- с формат на снимките 15х21 и 20х30 трябва да бъде не по-малък от 2400х3600px при резолюция 300ppi.

 

Не се приемат рекламации за снимки, ако файловете са с размери, по-малки от тези,а също така за файлове, които са размазани и с неподлежащи на корекция размер и цветове. Моля не качвайте файлове, свалени от Facebook ( фейсбук ). Тези файлове са с малък размер и снимките не стават с добро качество. Ако качите такива файлове, ние ще направим снимки от тях, като приемаме, че въпреки лошото им качество Вие желаете да имате снимки от тези файлове. За тях също не се приемат рекламации.

 

Корекции и копиране на файловете:

Всички файлове се копират 1 към 1. Допълнителни корекции като частично подобряване на контраста, цветовете и коригиране на ефекта " червени очи ", могат да се направят в определени граници с доплащане на 0.02 лв. за всеки брой снимка, ако натиснете бутона "с корекции".

 

За да не заплащате разликата в цената, когато се налага корекция на червените очи, можете да изтеглите някоя от множеството безплатни програми. Направете пробна корекция, за да се убедите в качествата на програмата. Файлове, които не са на фокус (размазани), както и ефекта "стъклено око ", не могат да бъдат коригирани.

 

Точния размер на снимките за формат 9х13 е 89mm x 127mm, на 10х15 е 102mm x 152 mm, формат 13 х 18 е 127mm х 178mm, формат 15 x 21 e 152mm x 210mm, а 20 х 30 е с размер 203mm x 300 mm, при резолюция 300ppi. Пропорцията на страните трябва да е в съотношение 2:3, съответсващ на размера на снимките. Ако файловете не са с оригиналните размери, а са допълнително оразмерявани и не са с размер, пропорционален на размера на поръчаните снимки, те ще бъдат копирани с бели ивици или бяла рамка.

 

Ако зададете опцията "с бели ивици" , те ще бъдат копирани без изрязване.

 

Рекламации

Рекламации се приемат в сроковете и според условията на Закона за защита на потребителите (виж тук)

http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=4&document_id=120

 

При връщане на продукта транспортните разходи са за сметка на клиента според тарифите на куриерската фирма, която е избрал. В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки. Опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна и разглабяна /за някой артикули/, трябва да си е в оригиналната опаковка и заедно с всичките си аксесоари. И при най-малката следа от употреба на артикула, той не може да бъде върнат. Пратката трябва да е придружена с получените документи.

 

Ако рекламацията е основателна, сумата се възстановява в срок от 30 календарни дни по банкова сметка, посочена от клиента. Спазвайте изискванията за файловете,за да получите хубави снимки.

 

Срокове за изпълнение на поръчките

Срока за изпълнение на поръчки е до 5 работни дни за градовете и съобразно графика за доставка до селата на куриерска фирма. Срока за изпълнение на поръчките започва от момента на потвърждаване на поръчката. При лоши метеорологични условия, свързани с трудно проходими пътища, при доставки в райони на страната, които са с временно ограничение на достъпа, при възникнали внезапни технически обстоятелства, свързани с прякото изпълнение на поръчките, при свръх натоварвания и в условията на кампанийност, start-snimkite.bg може да удължи срока за изпълнение на поръчката с максимум 2 работни дни, като не дължи компенсация за това.

 

Поръчката Ви няма да бъде изпълнена, ако адреса за доставка в работни дни в регистрацията Ви е непълен или ако поръчката Ви не е с телефонно обаждане на от страна на служител на start-snimkite.bg на посочените за контакт телефони.

 

Доставсите се извършват от куриерска фирма „Рапидо".

За поръчки на стойност над 35лв. куриерска услуга е за сметка на start-snimki.bg.

За поръчки на стойност до 35лв., куриерската услуга е за сметка на клиента.

Тарифа за доставка на пратка до 1 кг. за района на гр. София е 2.40 лв. без ДДС.

Тарифа за доставка на пратка до 1 кг. за страната е 3.70 лв. без ДДС.

Селата се обслужват по график, който можете да видите на http://www.rapido.bg/information/grafik-za-obslujvane 

 

Всички поръчки се доставят само чрез куриерската фирма, с която start-snimki.bg има сключен договор. Поръчки МОГАТ ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ И ОТ ОФИСА НА ФИРМАТА. При попълване на товарителницата, ще получите и-мейл на посочената в регистрацията Ви електронна поща, че поръчката пътува към Вас.

Фирми